Grupp- & konferensresor

Arvika Resecentrum är en professionell arrangör av gruppresor, företagsresor och stora evenemang.

Vi utvecklar, producerar och skräddarsyr resor för företag, föreningar och privatkunder.
Det är de små detaljerna som gör skillnad och skapar bestående intryck.

Klicka här för att  göra en reseförfrågan av din grupp- eller konferensresa >>

Professionell arrangör – hela vägen

Att planera och genomföra en gruppresa ställer krav. Först och främst ska allt fungera, men det är också viktigt att resan anpassas efter syftet och samordnas. Er projektledare finns med från start till mål. Vi gör den research som krävs och skapar vid behov en stabil grund med en inspektionsresa.

Om ni önskar reseledning så ordnar vi även det. Vi är erfarna reseproducenter med en gedigen kompetens och har dessutom ett personligt engagemang utöver det vanliga.

 

Vi ger dig gärna tips och råd

Chatta på Facebook
vardagar kl.09.00-18.00    

Besök oss gärna, vi finns i Järnvägsstationen i Arvika vardagar 09.00-17.30
 Vägbeskrivning

Vad säger våra kunder?

”Effektiv hantering av våra önskemål, personlig service med ett leende och korrekta bokningar gör att vi företrädesvis använder Arvika Resecentrum som leverantör av rese- och konferensbokningar”.

Paul-Erik Toivo
VD/Managing Director
Norma Precision AB

 

”Det här önskar vi från vår resebyrå: Effektiva reselösningar – Snabba svar – Bra priser. Arvika Resecentrum levererar detta varje gång och är dessutom alltid jättetrevliga!”

Berit Andersson 
Försäljningschef 
Antiphon AB

”Jag har under 10 år anlitat Arvika Resecentrum för allt mitt resande, av vilket tyngdpunkten är utlandsresor. Det har alltid klaffat och de har aldrig gjort mig besviken!”

Torbjörn Lindskog
President AFEMS
F.d Tysk Konsul

 

”Snabb och bra service, Smidig kommunikation. Lite värmländskt ”Inget är omöjligt, det fixar vi!””

Lars Olov Strömner
VD
Aircoil AB

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.