Boka din affärsresa hos oss

För oss är varje affärsresa unik. Vare sig det är en enkel biljett till Stockholm eller en mer komplex resa där flera olika faktorer spelar in. Pressade scheman, mötestider och flygtider som ska klaffa – vi vet hur viktigt det är att optimera resan, spara tid och pengar. Dina behov styr vår kommunikation.

Varmt välkommen att boka hos oss!

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan av din tjänste- eller affärsresa >>

Alltid tillgängliga för dig som kund

För dig som är kund är vi kompromisslöst tillgängliga utan väntetider. Med vår kunskap kan vi också föreslå och informera om alternativa möjligheter. Snabb bekräftelse via telefon, e-mail eller post? Elektronisk faktura eller via brev? Boka själv online eller personligt. Smidig, prisvärd och snabb personlig service är det vi uppskattas allra mest för.

Vi ger dig gärna tips och råd

Chatta på Facebook
vardagar kl.09.00-18.00    

Besök oss gärna, vi finns i Järnvägsstationen i Arvika vardagar 09.00-17.30
 Vägbeskrivning

Vad säger våra kunder?

”Effektiv hantering av våra önskemål, personlig service med ett leende och korrekta bokningar gör att vi företrädesvis använder Arvika Resecentrum som leverantör av rese- och konferensbokningar”.

Paul-Erik Toivo
VD/Managing Director
Norma Precision AB

 

”Det här önskar vi från vår resebyrå: Effektiva reselösningar – Snabba svar – Bra priser. Arvika Resecentrum levererar detta varje gång och är dessutom alltid jättetrevliga!”

Berit Andersson 
Försäljningschef 
Antiphon AB

”Jag har under 10 år anlitat Arvika Resecentrum för allt mitt resande, av vilket tyngdpunkten är utlandsresor. Det har alltid klaffat och de har aldrig gjort mig besviken!”

Torbjörn Lindskog
President AFEMS
F.d Tysk Konsul

 

”Snabb och bra service, Smidig kommunikation. Lite värmländskt ”Inget är omöjligt, det fixar vi!””

Lars Olov Strömner
VD
Aircoil AB