Vi ger gärna tips och råd

Ring eller chatta på Facebook
vardagar kl.09.00-18.00

Ring: 0570-148 00
Maila: info@arvikaresecentrum.se

Besök oss: Järnvägsstationen i Arvika vardagar 09.00-17.30

 

Välkommen hit

Klicka för vägbeskrivning

 

Till reseförfrågan 

 

 

 

Anders Helldin

anders@arvikaresecentrum.se

VD som gärna reser till sitt andra hemland Brasilien, USA är också ett intressant resmål. Föredrar lugn och ro före storstadsliv men en weekend i Paris eller Rom funkar också. Har även jobbat i min fader Maths Helldins bussbolag under att antal år och då besökt de flesta länder/större städer i Europa. Har tex varit i Prag 28 gånger så den staden kan jag.

Drömresmål:

Kalifornien, Bora Bora och Maldiverna

Jessica Johansson

jessica@arvikaresecentrum.se

Glad och positiv tjej som alltid har ett leende över till kunderna, målet är att hitta bästa lösningen för kunden oavsett vad det gäller. Kunden i fokus helt enkelt!

Sol och bad är Jessicas melodi. Majoriteten av resorna har hittills gått till Asien. Spenderar gärna semestern på en lugn strand i Thailand.

Drömresmål:

Singapore och Mauritius

   

Sara Högfeldt

sara@arvikaresecentrum.se

Levnadsglad tjej som alltid har lätt till skratt och lever efter mottot: Behandla andra som du vill bli behandlad själv.

Semestrar gärna i varmare länder, älskar sol, bad och varma kvällar.
Thailand är stora favoriten, har rest dit de 6 senaste åren.

Drömresmål:

USA och framför allt New York.

   

Hannah Room

hannah@arvikaresecentrum.se

Pigg och alert tjej som rest och upplevt många platser runt om i världen. Målet är alltid att göra just din resa speciell och minnesvärd.

Semestrar gärna i sol och värme och upplever gärna den lokala kulturen och maten. Mest minnesvärda resorna har varit i Sydafrikas bush och Australiens underbara stränder.

Drömresmål:

Machu Picchu och Karibien

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.